Om oss

Mittglas AB

MittGlas är ett ungt Sundsvalls-företag som startades i oktober 2017 av personal med lång erfarenhet i glasgrossist-branchen från bl.a Pilkington, Emmaboda Glas och GFAB Sweden. Vi levererar helhetslösningar av glas och plast åt våra kunder. Vi arbetar med glas och plast för dig. Vår serviceanläggning i Sundsvall är rustad med allt som behövs för att underlätta din vardag. Med ett komplett sortiment av glasprodukter, ett brett utbud av plast och tillbehör såsom kitt och silikon.

Med en kundanpassad närlogistik kan vi alltid erbjuda snabba och säkra leveranser. Hos oss står dörren alltid öppen, ni är välkomna in för en kopp nybryggt kaffe för att se hur vi kan hjälpa dig. Här på MittGlas är det viktigaste att ni som kund är nöjd. Några klick på hemsidan så kan ni läsa mer om våra tjänster och leveransrutter. Under kontaktsidan hittar ni nummer och mailadresser till oss för vidare frågor. 

Härdat glas eller float?  Vilken typ av branskyddsglas ska jag använda?  –  Det finns många olika sorter av glas som fyller olika funktioner, vi hjälper er att  välja rätt!

Målsättning

Vår målsättning är att kunna sälja kvalitativa produkter till en rimlig samt konkurrenskraftig kostnad med snabba leveranser. Kundnöjdhet är något vi värderar högt på företaget, vi finns här för att underlätta och hjälpa till. Snabba och säkra leveranser är en självklarhet.