Aktuellt

Senaste

Mitt Glas - 2020

2020 har hittills varit ett år med både uppgångar och nedgångar. Vi på MittGlas har tagit oss framåt trots de rådande tillstånden, vilket vi är väldigt stolta och glada för. Minst sagt är även kunderna glada över detta, då vi fortsatt med våra korta leveranstider och höga kvalité. Eftersom kundnöjdhet är en viktig del för oss så är vi självklart glada över detta.

Under året har vi haft flera roliga projekt igång, ett av dessa är plattformen ni läser detta på just nu! Detta är den nylanserade hemsidan som har varit under produktion sedan tidigt på året. Allt detta för att göra det enkelt för er besökare, nu kan ni läsa om våra produkter, tjänster, distributionsrutter m.m. enkelt på plattformen. 

Välkommen in till den nya hemsidan! Ni hittar adressen för vårat besökskontor här nedan samt kontaktperson för just ert ärende under “kontakt”-sidan. Varmt välkommen för att besöka oss för en kopp nybryggt kaffe eller ett samtal för rådgivning över telefon!

Mitt glas - Utökar personalstyrkan

MittGlas utökar personalstyrkan: Roger, Kicki, Dennis, Stefan o Oliver.

Denna utökning betyder att vi på MittGlas kan ta emot fler ordrar samt leveranstiden kortas ned. 

Mitt glas - Länkar

Här finns några länkar där ni kan läsa mer om våran verksamhet och glasen vi jobbar med. Allt för att ni ska få en tydligare inblick om oss.

Boverket – boverket.se

Glasbranchföreningen – gbf.se

Svensk Planglasförening – svenskplanglas.se

Glascentrum MTK – glascentrum-mtk.se

Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss!

Vi arbetar med glas, för dig. Vår serviceanläggning i Sundsvall är rustad med allt som behövs för att underlätta din vardag. Med ett komplett sortiment glasprodukter, ett brett utbud av plast, tillbehör och kundanpassad närlogistik kan vi alltid erbjuda snabba och säkra leveranser.